Sus
webzdesign.ro - creare website

Audit SEO


Verifică performanțele site-ului tău, rapid cu doar un singur click.
Vă punem la dispoziție Audit SEO gratuit!Ce este SEO?

Ce este SEOSearch Engine Optimization." (optimizare pentru motorul de căutare).
Este procesul de obținere a traficului de la rezultatele căutării "gratuite", "organice", "editoriale" sau "naturale" în motoarele de căutare.

Toate motoarele de căutare importante, cum ar fi Google, Bing și Yahoo, au rezultate de căutare primare, unde paginile web și alte tipuri de conținut, cum ar fi videoclipuri sau inregistrări locale, rezultatele sunt afișate și clasificate cele mai relevante pentru utilizatori.

Plata nu este implicată in acest proces, la fel ca în cazul anunțurilor cu căutare plătită (Campanie AdWords - Link-uri sponsorizate). Acest proces fiind "natural", "organic" sau "câștigat".


Motoarele de căutare de vârf, cum ar fi Google, Bing și Yahoo !, utilizează crawlerele pentru a găsi pagini pentru rezultatele căutării algoritmice. Paginile care sunt legate de alte pagini indexate de motoarele de căutare, iar acestea nu trebuie trimise către indexare, deoarece sunt găsite automat. Astfel, motoarele de căutare indexează paginile site-urilor web și le clasează în funcție de performanțe (viteză de încărcare, optimizare, structura site-ului, conținut, etc.). Algoritmii motoarelor de căutare, sunt configurați să afișeze în căutările imediate site-urile web cele mai relevante pentru utilizatori, cele mai performante, cu conținutul cât mai relevant și bogat.

De pildă, motorul de căutare Google, își modifică/perfecționează algoritmii destul de des, iar procesul de performanță care vizează site-urile web, pentru moment poate fi OK, dar există posibilitatea ca mâine site-ul web să fie declasat din poziția greu câștigată. Verificarea periodică este importantă, astfel știm ce să optimizăm ca să rămanem sau să urcăm în clasamentul motoarelor de căutare.


Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne :
E-mail: info@webzdesign.ro
Tel: +40 720 413 421